top of page
header_cleaning.jpg
BS.png
to a Better Office
Hygiene

Lees verder

Daar waar voor de pandemie vooral werd gekeken naar oppervlakkig schoon, hechten we nu steeds meer waarde aan de hygiëne. Met onze Hygiene Host en aanvullend palet aan specialistische oplossingen, staan wij niet alleen voor een optisch schone omgeving, maar vooral een veilige, bacterie en virus-vrije omgeving.

DESINFECTIEZUIL

Touchless en representatief

Geen losse pompjes meer naast de voordeur, maar een goede eerste indruk met deze touchless desinfectiezuil die ook nog eens te personaliseren is. Compleet met opvangschoteltje en zware voet.

cleaning_covid.jpg
content_gel.jpg

DESINFECTIE HANDGEL

12 x 250ml

Altijd goed om binnen handbereik te hebben. Zeker in de buurt van hoogfrequente touchpoints. Zowel geschikt voor het desinfecteren van de huid als oppervlaktes. 

DESINFECTIEDOEKJES

150 stuks

Kant-en-klare doekjes welke zijn geïmpregneerd met een gepatenteerde formule op basis van 1% waterstofperoxide en 1% melkzuuroplossing. Doodt binnen twee minuten bacteriën en gisten.

content_wipes.jpg
content_desinfect.jpg

TOUCHPOINT DESINFECTIE

Vanaf 3 uur per dag

Onze Cleaning Host brengt in kaart welke  oppervlaktes regelmatig door meerdere personen worden aangeraakt. Denk aan kranen, koffieapparaten, printers en bijvoorbeeld trapleuningen. Deze worden vervolgens door de dag heen regelmatig professioneel ontsmet.

SAFE MIST

Volledige werkplek desinfectie

Met dit draadloze apparaat wordt een positief geladen nevel van desinfectiemiddel de ruimte in gespoten. Aangezien alles in de ruimte bestaat uit negatief geladen materialen, wordt het middel aangetrokken als een magneet. Uitermate doeltreffend en snel.

content_safemist.jpg
content_facemask.jpg

MEDISCHE MONDKAPJES

Type IIR, per 50 stuks

Helaas nog steeds niet weg te denken uit onze samenleving, dus tot die tijd kunnen we samen maar beter zorgen dat u ze altijd op voorraad heeft.

contact

Meer weten?

Elmer Engel

'De aandacht voor onze mensen zorgt voor intrinsieke motivatie en plezier in het werk. En dat weerspiegelt in ons resultaat.'

m. +31 (0)6 528 070 21

elmer.engel@db.nl

Elmer2.jpg
bottom of page