top of page
header_f_b.jpg
BS.png
to a Better Office
Food &
Beverage

Lees verder

Wat is nou eigenlijk een feestelijke terugkeer naar kantoor zonder lekker eten en drinken? Precies... Daarom heeft We Canteen een volledig 'menu' samengesteld van acht leuke food-gerelateerde concepten, die de tongen zeker los zullen maken.

WELCOME (GOODIE)BAG!

50 stuks, gepersonaliseerd

1.

Bij de terugkomst naar kantoor mag er worden uitgepakt. We hebben elkaar tenslotte al een tijdje niet gezien. En daar hoort een passend cadeau bij. Deze goodiebag, met een opdruk naar eigen keuze, ‘smaakt naar meer’. Welcome bag! 

Vanaf € 15,- (Luxe variant € 24,50)

content_goodiebag.jpg

Met onder andere:

Apple Pie Bar

Koekjes van De Koeckebackers

Thijs Ice Tea 

Tony Chocolonely Bar

content_loaf.jpg

BARISTA POP-UP

Loaf at first sight

2.

Een verrijdbare bar, bakfiets of piaggio met een robuuste koffiemachine en een ervaren barista. Het Loaf pop-up concept ‘Loaf at first sight’ zorgt voor een zorgeloze terugkomst naar kantoor: met een warm welkom en een smaakvolle, kwalitatieve barista koffie. 

Vanaf € 4.500,- (2 weken een halve dag)

OUTDOOR FOODTRUCK LUNCH

Elke dag een andere truck

3.

We zijn blij om je weer te zien op kantoor! Omdat het even geleden is, vieren wij de terugkomst naar kantoor met een ‘outdoor’ lunch waarbij er iedere dag een andere foodtruck voor de ingang staat met heerlijk, huisgemaakt streetfood. Lekker in de buitenlucht én in de zon. Zullen we samen lunchen? 

€ 3.500,- voor 1 week (5 werkdagen)

content_foodtruck4.jpg
content_deijsfiets.jpg

DE IJSFIETS

100% biologisch en handgemaakt

4.

De zomer staat voor de deur en dan zijn ijsjes de perfect office ‘match maker’. Ijs brengt collega’s namelijk weer bij elkaar! Zullen we samen een ijsje eten? Met z’n allen (veilig) in de rij. Even bijkletsen. Ineens lijkt corona ver weg. Neem jij twee of drie bolletjes? 

Vanaf € 224,-

WAKE-UP!

Samen met je collega's

5.

Stel je eens voor: je komt ‘s ochtends op kantoor, je ziet een feestelijk gedekte tafel vol met lekkernijen en de 0.0 bubbels bruisen in de champagne flutes. Yes! Eindelijk! Je kunt weer samen met jouw collega’s de werkdag beginnen. Let’s wake up! met jouw collega’s door middel van een heerlijk uitgebreid ontbijt.

€ 14,50 per persoon

* Let op: alleen mogelijk op We Canteen locaties.

content_wakeup.jpg
content_toast.jpg

LUNCH & TOAST

Een rijke lunch met toast-moment

6.

De lunch is hét ‘bijkletsmoment’ van de dag. Je hoeft niet zelf meer jouw boterhammen thuis te smeren, maar je kunt weer heerlijk genieten van een salade of een warm broodje in het foodcourt. Wat is er dan leuker om hier samen van te genieten met jouw collega’s aan een lange tafel en te ‘toasten’ op de gezondheid? Santé en bon appetit!

€ 15,- per persoon

* Let op: alleen mogelijk op We Canteen locaties.

WEEK VAN DE START-UPS

Proef de lekkerste innovaties!

7.

We Canteen geeft eten weer een verhaal en een gezicht, en dat proef je! Bij terugkomst naar kantoor laten we je kennismaken met een aantal nieuwe innovaties en start-ups op het gebied van eten en drinken. Coronacrisis of niet, ondernemers hebben niet stilgezeten.  

Vanaf 1.000,- (voor 100 personen)

content_startups.jpg
content_borrel.jpg

BOOZE'N'BITES

Tijd voor iets sterkers

8.

De vrijmibo (of domibo) is weer terug van weggeweest! Met lekkere happen en dranken. Wil je er een echt feestje van maken? Huur dan ook een DJ bakfiets of een ijskraam met nitroijs in. 100% garantie voor een spetterende borrel!

Vanaf € 34,50 per uur (inclusief hapjes en drankjes)

Contact

Meer weten:

marjolijn.png

Marjolijn van Wijk

'Het lijkt zo simpel: als mijn gasten morgen
nog praten over vandaag, dan heb ik mijn doel bereikt.'

m. +31 (0)6 149 09 191

marjolijn.van.wijk@db.nl

marjolijn.jpg
bottom of page