top of page
header_Welcome2.jpg
BS.png
to a Better Office
Hospitality

Lees verder

Een feestelijke her-opening. Een vertrouwd en vrolijk welkom. Een extra paar handen in een hectische tijd. Onze hosts begrijpen wat hun te doen staat en geven uw mensen de beleving die zij (weer) verdienen. Van ad hoc inzetbaarheid tot structurele hospitality oplossingen.

content_event.jpg

EVENT HOST

Flexibel, feestelijk en voordelig

Wanneer we terug gaan naar kantoor, dan doen we dat niet zonder het te vieren. Van een attentie bij de deur, tot één groot feest. Onze event hosts zijn doorgaans studenten met veel ervaring in de horeca en hotel branche. Zij zijn getraind in hospitality en persoonlijke uitstraling en bovendien flexibel. Zet de event host bijvoorbeeld in bij parkeerbegeleiding, entree, garderobe, catering ondersteuning, kassa bediening en toilet.

Event host

HOSPITALITY HOST

Representatief en vertrouwd

Een gestructureerd, warm en professioneel welkom is wat wij bieden met onze Hospitality Host. Een 5-Star beleving door een professionele, representatieve host draagt wezenlijk bij aan de uitstraling van uw kantoor en daarmee het gevoel van welzijn van uw medewerkers. Hier hanteren wij een minimale afname van 4 uur. Uw offerte ontvangt u binnen 24 uur en uw reservering is gratis opzegbaar binnen 96 uur.

content_hos.jpg
hospitality host
content_safhos.jpg

SAFETY HOST

Vriendelijk, vertrouwd en duidelijk

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat wij heel anders zijn gaan kijken naar hygiëne, veiligheid en preventie. Menig onderneming heeft haar beleid hierop dan ook aangescherpt. Van 'eenvoudig' afstand houden tot uitgewerkte protocollen. De Safety Host biedt niet alleen uitkomst bij het naleven hiervan, maar helpt ook bij het geruststellen en assisteren van uw medewerkers bij de terugkeer naar kantoor. 

Safety host
Contact

Meer weten?

Filip Cwiklinski

'Bij ons draait alles om de beleving.'

m. +31 (0)6 135 23 519

filip.cwiklinski@db.nl

arrow&v

Wij hebben uw (aan)vraag ontvangen. U ontvangt binnen 24 uur bericht.

Filip.jpeg
bottom of page